Kannelmäen kimppakämpän naapurituparit

Hankkeemme Kannelmäessä sijaitsevan kimppakämpän naapuritupareita vietettiin 20.2.2016. Nuoret olivat jakaneet tuparikutsuja lähialueelle, sekä omille kavereilleen ja perheilleen. Asunnossa asuvan Emman mukaan tuparit olivat menestys.
– Turnout oli ihanteellinen! Neljän aikaan tuli porukkaa ehkä 20 päätä ja viipyivät parit tuntia. Sitten oli sellainen viiden minuutin tauko ja ovesta tulikin seuraavassa erässä toiset parikymmentä pariksi tunniksi.
Vieraat olivat suurimmaksi osaksi samassa talossa pidempään asuneita naapureita. Mukana oli myös Kannelmäki liikkeen edustajia ja yhdessä heidän kanssaan nuoret miettivät minkälaista toimintaa he voisivat järjestää lähialueella. Nuoret saivat myös kutsun läheiseen palvelutaloon tervehtimään sen asukkeja.
– Lauantaiksi meidät kutsuttiin neulomaan. Kiva rikkoa sukupolvien välisiä eroja!

Nuoret olivat valmistaneet tupareihin kaikenlaista herkullista tarjottavaa.
– Kahvit ja pullat riittivät hyvin ja meille tuotiinkin niin paljon herkkuja, että käteen jäi enemmän kuin mitä oltiin aluksi pistetty tarjolle.

Nuoret saivat tupareiden avulla luotua hyvin yhteyksiä lähialueen ihmisiin. Kimppakämppään saatiin myös paljon kaivattua käyttötavaraa. Nuorilla on paljon ideoita siitä miten he voisivat tulevaisuudessa vaikuttaa omalla asuinalueellaan.
-Suurin osa naapureista osoittautui todella ihaniksi. Saatiin illan aikana paljon astioita, tauluja, kankaita, toinen ja kolmaskin kahvinkeitin ja muutamia puhelinnumeroita. Kannelmäki liikkeen edustaja oli illan päätyttyä laittanut meistä postauksen Kannelmäki kierrättää liikkeeseen, että tarvitaan kaikennäköistä hyötytavaraa. Koko tämä viikko onkin mennyt siinä että ollaan raahattu tänne hyllyjä ja astioita ja pyyhkeitä yms.! Sovittiin että pidetään jatkossakin yhteyttä ja me lupauduttiin järkkäämään kaikkea kivaa toimintaa ympäristön iloksi, esimerkiksi toukokuussa järkätään pihakirppiksiä.