Helsinki Homies

Terve!

Me ollaan Helsinki Homies. Sen lisäks että rakastetaan kaikki Helsinkiä, meitä yhdistää myös se että haettiin asumaan Oman muotoinen koti –hankkeen kautta Laajasalon Rudolfin palvelutaloon. Me halutaan edistää nuorten ja vanhusten, ja oikeastaan ihan kaikkien tuomista yhteen! Kevättä 2016 varten tällä jengillä on monta ässää hihassa.

Me ollaan Ella Roos, Iiris Kokko, Laura Similä ja Sanna Hanén ja ollaan osa Oman muotoinen koti -hanketta. Kuulet meistä lisää lähiaikoina!

ella

Olen Ella, 21-vuotias helsinkiläinen. Kirjoitin ylioppilaaksi vuonna 2014 ja tähtään fysioterapeutin opintoihin. Tulevana kesänä työskentelen Linnanmäellä. Rakastan kissoja, viihdyn luonnossa ja olen avoin uusille seikkailuille!

On mielenkiintoista olla mukana innokkaassa porukassa ja päästä vaikuttamaan tärkeän asian puolesta.

 

 

 

 

sanna homies

 

 

Sanna keksi elämälleen suunnan, kun kirjoitti Twitteriin esittelytekstiä itsestään – siinä luki lopulta “space for passion”. Tällä hetkellä 21-vuotias englanninopiskelija, tulevaisuudessa toivottavasti kirurgi. Haluan nähdä Helsingissä enemmän sitä, että kaikki jeesaa toisiaan, tuttuja tai tuntemattomia!

 

 

 

 

laura homies

Olen Laura, 23 -vuotias digitalisti, vaikuttaja ja viestijä. Meidän ihanan ryhmän tavote ei ole pelkästään ideoida vaan oikeasti toteuttaa stadiin parempaa asumista. Just siks me halutaan tuoda nuoret ja ikäihmiset lähemmäs toisiaan. Olisko susta siistiä vaikkapa lainata kämppiksen vanhaa Lotta Svärd asua juhliin? Sillä tavalla kun me ajattelemme, KAIKKI on mahdollista! Hymyilemisen lisäksi kirjoitan gradua, rakastan Suomen Lappia ja ihailen rohkeita ratkaisuja. Keskustellaan ja muutetaan maailmaa yhdessä.

 

 

 

IirisKokko

Musiikki, ihmiset, glitter ja kukat. Siinä asiat mitä Iiris rakastaa. Ja tietenkin Helsinki! Iiris opiskelee radiotoimittajaksi ja pyörii mukana erilaisissa Helsinki-keskeisissä projekteissa ja duuneissa. Hänet voi bongata myös yhtenä Brandnewhelsinki.fi:n Helsingin tulevaisuuden tekijöistä.

Iiriksen haaveena on tehdä tästä kaupungista maailman paras paikka olla. Avoimuus, aitous ja lämpö. Näitä asioita Iiris haluaa levittää ympärilleen.