Kiinnostaako koti?

Nuori, oletko kämppää vailla?

Kiinnostaako oman unelmien kimppakämpän suunnittelu ja siellä asuminen? Tule suunnittelemaan uudenlainen yhteisöasunto ja mahdollisesti samalla koti itsellesi! Haemme kahtakymmentä 18–25-vuotiasta mukaan ainutlaatuiseen projektiryhmäämme, jonka tehtävänä on muotoilla yhteisöasuminen uusiksi.

Kohteemme on Helsingin Kannelmäessä sijaitseva huoneisto, johon mahtuu 11 asukasta. Asuinhuoneet ovat pinta-alaltaan 8-17 m² ja yhteistä tilaa kohteessa on 171,5 m².

Muodostamme suunnitteluryhmän syyskuun alussa ja suunnitelmamme valmistuu lokakuussa. Valitsemme ryhmässä mukana olevista asukkaat yhteisöön.

Kanneltie 8 on Helsingin kaupungin asunnot Oy:n huoneisto. Lopputulos rakentuu yhteistyössä valitsemamme ryhmän, Helsingin kaupungin asunnot Oy:n, Helsingin kaupungin kiinteistöviraston asunto-osaston sekä Oman muotoinen koti –hankkeen kesken.

Mikäli et tarvitse kämppää, mutta olet kiinnostunut kimppa-asumisen konseptin kehittämisestä, esimerkiksi opintoihisi liittyen, voit hakea mukaan ryhmäämme!

Jos kiinnostuit, lähetä omanmuotoinen hakemuksesi 31.8. mennessä osoitteeseen miki.mielonen@hel.fi. Kerrothan hakemuksessasi, miksi haluaisit mukaan asuinyhteisöön tai sen kehittämiseen ja minkälainen on tämänhetkinen asuintilanteesi.

Miki Mielonen, puh. 09 310 89129 / 040 638 6221
miki.mielonen@hel.fi
P.s. Lisätietoja projektista saat samasta osoitteesta.

 

Tältä näyttää Kanneltie 8 nyt, uusi ilme rakentuu yhteistyössä tulevien asukkaiden ja työelämän kesken.