Hae asukkaaksi Rudolfiin!

 

Oletko 18-25-vuotias, kiinnostunut viettämään aikaa vanhusten kanssa ja lisäksi asunnon tarpeessa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Asunnon koko on 23m2 ja vuokra 290,03€/kk. Vuokraan kuuluu yhdessäoloa vanhusten kanssa 5 tuntia viikossa. Se voi olla mitä tahansa kävelyillä ja teatterissa käymisestä talon kerhoihin osallistumiseen ja iltapäiväkahvitteluun. Mikä vain tuntuu sinusta ja naapureistasi mukavimmalta. Osana asumista sitoudut myös osallistumaan yhteissuunnitteluun ja toiminnan kehittämiseen. Asuntoon voi muuttaa 3.5. alkaen ja vuokrasopimus ulottuu 2017 loppuun. Jatko selviää myöhemmin.

Laajasalossa sijaitsevassa palvelutalo Rudolfissa (Rudolfintie 17-19) on tammikuusta 2016 lähtien asunut kolme nuorta. Sekä nuoret että vanhukset ovat pitäneet kokeilua erittäin onnistuneena ja ovat kokeneet sen rikastuttavan arkeaan. Lue lisää vanhusten ja nuorten yhteisasumisesta täältä. Nyt sinullakin on mahdollisuus olla mukana kehittämässä nuorten ja vanhusten yhteisasumista. Hae mukaan täyttämällä hakemus.

Hakuaika päättyy 27.4 ja haastattelut pidetään 2.5. klo 10-12.

Lisätietoja:

Miki Mielonen
puh. 09 310 89129
miki.mielonen@hel.fi