Helsinki Homies on täällä taas!

Haluatko olla konkreettisesti mukana rakentamassa parempaa tulevaisuutta kaikenikäisille helsinkiläisille, muttet ole vielä löytänyt sopivaa ryhmää ideoidesi eteenpäin viemiseksi? Tässä on mahdollisuutesi!

Etsimme innostuneita nuoria osaksi Helsinki Homies -ryhmää, jonka tarkoitus on kehitellä tuoreita tapoja nuorten ja vanhusten kohtaamiselle ja yhteiselolle.

Tarjoamme raikkaan suunnitteluporukan, jonka osana pääset luomaan parempaa Helsinkiä ja tapaamaan kiinnostavia tyyppejä. Työskentelytavat sovimme yhdessä ensimmäisessä tapaamisessamme, ja koska toimimme vapaaehtoispohjalta jokainen voi määritellä työpanoksensa itse. Mukana on nyt jo muun muassa palvelumuotoilija, radiojuontaja, sosionomi ja markkinoija. Oletko sinä ryhmästämme puuttuva osaaja?

Ryhmän ensimmäinen tapaaminen on 2.9. kello 13-15.

Ilmaise kiinnostuksesi laittamalla hakemuksesi osoitteeseen miki.mielonen@hel.fi otsikolla ”Helsinki Homies” 1.9.mennessä.

Ryhmää tulee sparraamaan Mustikka GO  -applikaation luoja, markkinointiviestinnän ja digitaalisten palvelujen ammattilainen Jyri Rasinmäki.

Innostunein terveisin,

Helsinki Homies

Helsinki Homies on osa Oman muotoinen koti –hanketta, jonka tavoitteena on parantaa 18-25 -vuotiaiden nuorten asumistilannetta sekä samalla lähentää hyvässä hesalaisessa hengessä nuoria ja vanhuksia jakamaan kokemuksiaan ja miksei vaikka yhteisen vuokrankin. Oman muotoinen koti -hanke on jo tähän mennessä kehitellyt onnistuneen vanhusten ja nuorten yhteisasumismallin palvelutalo Rudolfissa ja kehittää eri-ikäisten vuorovaikutusta edelleen.