Jonatan Rudolfista

Moi! Mun nimi on Jonatan, kutsumanimellä Joonas, ja mä olen yksi uusista asukkaista täällä Rudolfin Palvelutalossa. Olen 19- vuotias ja opiskelen tällä hetkellä Leipuri-kondiittoriksi. Pian on kuitenkin valmistuminen lähellä, ja täällä asuminen on mahdollistanut itsenäistymiseni! Olen kokenut itseni hyvin tervetulleeksi ja niin naapurit ja henkilökunta ovat ottaneet meidät nuoret lämpimästi vastaan. Olen pirteä ja touhukas persoona ja minusta kaikkein ihaninta on tutustua erilaisiin ihmisiin. Siksi minusta on mahtavaa asua täällä ja osallistua tähän mielettömään projektiin!

Harrastuksiini kuuluu mm. maalaaminen, piirtäminen sekä kesällä pyöräily! Pidän myös musiikista, elokuvista, eläimistä, leipomisesta ja lukemisesta.

Tässä blogissa kirjoittelen omista kokemuksista täällä asumisesta, sekä kerron millaista tekemistä ja keskusteluja olen täällä tehnyt yhdessä asukkaiden kanssa. Kohta kun opiskeluelämä loppuu, ainakin väliaikaisesti, tulen viettämään hienoja hetkiä täällä asukkaiden kanssa!

Kohti kevättä siis!