Hankkeen kesätyöntekijät ja nuoriso-ohjaaja esittäytyvät!

Heippa!

Minun nimeni on Monica Puumala ja toimin nuoriso-ohjaajana Oman muotoinen koti-hankkeessa. Olen 24-vuotias ja asun Helsingissä nykyään. Motivaationa toimia hyvänä työntekijänä ja edistää hanketta johtuu siitä, että nuorten asunnottomuus on tärkeä asia, johon tulee puuttua ja sen lisäksi olen itsekin kokenut asunnottomuuden. Minulla se tosin kesti vain muutaman kuukauden, mutta ymmärrystä ja arvostusta tuli sitäkin enemmän niinkin arkipäiväiseen asiaan kuin koti. Kaikilla ei sellaista turvaa ole, että olisi paikka, jota kutsua kodiksi, joillain ei ole edes sellaista ihmistä, josta löytyisi kodin kaltainen lämpö. Helsingissä on yli 1000 asunnotonta alle 25-vuotiasta ja se on fakta, joka meidän täytyy tunnistamisen lisäksi korjata. Olen onnellinen, että saan olla mukana hankkeessa ja toiminnallani edistää kanssanuorten kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Vapaa-ajallani harrastan musiikkia monessa muodossa, soitan kitaraa, laulan, sävellän ja kirjoitan lyriikoita. Kirjoittaminen on mieluisa harrastus ylipäänsä, sekin useassa muodossa, runoista pitempiin kirjoituksiin.

monsku

 

 

Hey!

Olen 17-vuotias itähelsinkiläinen pojankloppi nimeltä Maxie. Opiskelen nuoriso ja vapaa-ajan ohjaajaksi viimeistä vuotta Järvenpäässä. Eri asumismuodot on tullut hyvin tutuksi, kun on asunut asuntolassa, Virossa ja seurannut kavereiden hyvin vaihtelevia asumismuotoja. Hankkeeseen hain sen erilaisuuden ja hyvän tarkoituksen takia, on mukava päästä vaikuttamaan ja hyödyntämään hyvin vaihtelevaa kaupunkiympäristöämme. Kiinnostukseni on hyvin omaperäisesti vastaten musiikki ja taide.

 

IMG-20150611-WA0002

 

Hei!

Nimeni on Iman ja olen pian 18-vuotias. Opiskelen Herttoniemen lukiossa viimeistä vuotta ja asun Itä-Helsingissä. Olen itse siinä pisteessä, että haluan muuttaa omilleni ja itsenäistyä. Tämän takia tiedän henkilökohtaisesti kuinka hankalaa nuoren on tällä hetkellä saada omaa ensimmäistä kotiaan.

Koen voivani taidoillani ja ideoillani olla hyödyksi oman muotoinen koti–hankkeessa, jonka vuoksi tähän kesätyöhön hainkin. Kiinnostuin myös työn erilaisuudesta, vaihtelevaisuudesta ja mahdollisuudesta käyttää omaa luovuuttaan. Olen ihmisenä sosiaalinen, iloinen ja kunnianhimoinen. Pidän haasteista ja uusista asioista. Vapaa-ajallani urheilen, tanssin, kuuntelen musiikkia ja vietän ystävieni kanssa aikaa.

 

IMG-20150611-WA0000

 

Moikka!

Minun nimeni on Faisa Kahiye, asun Länsimäessä Vantaalla ja käyn Ressun lukiota. Harrastuksiini kuuluu esimerkiksi järjestötoiminta ja pidän sitä opettavaisena ja mukavana tapana viettää aikaa. Olen mukana mm. Suomen Lukiolaisten Liitossa. Olen puhelias ja innostun mitä oudoimmista asioista, mutta osaan kuitenkin tasapainottaa aktiivisuuteni olemalla asiallinen. Työtehtävät ovat hyvin monipuolisia eikä kahta samanlaista työpäivää ole, mikä on hyvä asia. Työ vaatii luovuutta, uusien ideoiden keksimistä ja soveltamista, ja uskon tämän sopivan minulle täydellisesti. On upeata olla kesällä töissä näin hienon hankkeen parissa. Työkaverit ovat yhtä innostuneita kuin minäkin ja tekemisen meininki näkyy ja tuntuu. Toivon tämän kesän olevan antoisa työn puolesta sekä opin paljon uutta. Uskon myös minulla olevan paljon annettavaa tälle!

faisaKahiye