Kesätyöntekijä Faisan terveiset

Kesätyöni Nuorisoasiainkeskuksessa!

Työni Nuorisoasiainkeskuksessa päättyy tänään. Eilen vierailtiin Vartiosaaressa tapaamassa kausiasukkaita ja tapaamassa Vailla vakinaista asuntoa ry:n Hanna Vuorista, jonka kanssa sovimme alustavasti yhteistyöstä.

Työni Nuorisoasiankeskuksella on ollut antoisaa. Työkaverit ovat olleet erittäin vieraanvaraisia ja auttavaisia apua tarvitessa.  Olen saanut ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua NK:n kärkihankkeeseen. Oman muotoinen koti on hieno hanke, joka tulee muuttamaan nuorten kodittomuuden tilannetta tuntuvasti tulevaisuudessa. Uskon siihen.

Hankeen parissa olen oppinut tosi paljon uutta ja jopa ajatusmaailmani on muuttunut. Osallistuin työn puolesta lukuisiin palavereihin ja kokouksiin, olen päässyt kirjoittamaan ja ideoimaan. Virastokin on tullut osastoineen hyvin tutuksi, ja jään ikävöimään talon mahtavia  työntekijöitä tosi paljon.

Aika on kulunut nopeasti ja tämä osoittaa sen, että olen viihtynyt ja on ollut hauskaa täällä. Hankkeessa on voinut toteuttaa itseään sekä epäonnistua ja epäonnistumisista ollaan aina opittu ja jatkettu eteenpäin.

Lähden talosta hyvin haikein mielin, mutta näen hankkeen työntekijöitä jo elokuun lähiöfestivaaleilla. Nuorisoasiankeskusta tulee ikävä.

Kiitos kaikille hauskasta kesästä

 

Xoxo

Faisa Kahiye

(lopuksi vielä kuvaa eiliseltä Vartiosaaren reissulta)